Статті

Новини

До уваги постраждалих учасників Революції Гідності, учасників антитерористичної операції та осіб, які здійснювали заходи із забезпечення національної безпеки і оборони, відсічі і стримування збройної агресії Російської Федерації у Донецькій та Луганській

     I. На виконання п.п.8,10 постанови Кабінету Міністрів України від 27.12.2017р. № 1057 «Про затвердження Порядку проведення психологічної реабілітації постраждалих учасників Революції Гідності, учасників антитерористичної операції та осіб, які здійснювали заходи із забезпечення національної безпеки і оборони, відсічі і стримування збройної агресії Російської Федерації у Донецькій та Луганській областях” прийнято рішення про включення ТОВ «Санаторій „Борисфен» до переліку суб’єктів надання послуг з психологічної реабілітації постраждалих учасників Революції Гідності, учасників антитерористичної операції та осіб, які здійснювали заходи із забезпечення національної безпеки і оборони, відсічі і стримування збройної агресії Російської Федерації у Донецькій та Луганській областях (наказ директора департаменту праці та соціального захисту населення Миколаївської міської ради від 20.05.2019р. № 189-ОД).

Детальніше...

Надання пільг з оплати житлово-комунальних послуг у грошовій формі

      З 1 жовтня 2019 року запроваджується Порядок надання пільг на оплату житлово-комунальних послуг у грошовій формі.
Передбачено 2 форми надання пільг у грошовій формі:
- безготівкова (перерахування банком певної суми коштів на рахунки підприємств - надавачів послуг);
- готівкова (грошова форма).

У грошовій безготівковій формі пільги громадянам надаватимуться через АТ «Ощадбанк», без звернення пільговиків до районних управлінь соціальних виплат. 

Детальніше...

З творчим натхненням до нових звершень!

Кінець травня - гаряча пора для студентів та школярів: завершення навчального року завжди означає підсумкові атестації, іспити, а також незабутні враження від випускного балу. Стосується це в першу чергу школярів. Але сьогодні святковий «дзвоник» прозвучав і для пенсіонерів, які мешкають у Центральному районі міста та є підопічними районного відділення міського територіального центру соціального обслуговування. Вони цілий рік навчалися на 5-ти факультетах «Університету третього віку». Ранок почався з гарного настрою, привітань від гостей та чудової виставки робіт наших талановитих випускниць факультету "Рукоділля".

 

Детальніше...

Створюється громадська рада з питань освіти дорослих

                                                                                       ТЕРМІНОВО!  ОГОЛОШЕННЯ 

Враховуючи досвід діяльності громадських рад при виконавчих органах Миколаївської міської ради, за ініціативи Центру «Європейська освіта дорослих» оголошується створення у місті Громадської ради з питань освіти дорослих.   

 Неформальна освіта дорослих у сучасному світі виступає однією з умов громадської активності та відповідальності людини, розбудови демократичного суспільства, безпосередньо відображає і задовольняє особисті потреби і запити громадян України.

До співпраці по створенню цієї ради запрошуються громадські організації, які мають на меті підвищення відповідальності, конкурентоспроможності, компетентності дорослої людини.

Необхідність створення у Миколаєві Громадської ради з питань освіти  дорослих є на часі!

Бажаючих взяти участь у створенні та подальшої діяльності Громадської ради просимо надсилати заявки на адресу ініціативної групи (міський територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг, вул. Морехідна, 9/2, тел.34-01-50, тел./факс 34-61-52, Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її. ) протягом 30 днів з дати опублікування цього оголошення.

 

                                                        

Інформація щодо оздоровлення дітей з інвалідністю хворих на церебральний параліч з курсом реабілітації з супроводом на 2019 рік.

      Департамент праці та соціального захисту Миколаївської міської ради повідомляє, що тендерний комітет завершив процедуру закупівель послуг з оздоровлення дітей з інвалідністю, хворих на церебральний параліч та інші органічні ураження головного мозку, які супроводжуються руховими порушеннями, віком від 1 до 18 років з курсом реабілітації з супроводом та з оздоровлення дітей з інвалідністю, хворих на церебральний параліч та інші органічні ураження головного мозку, які супроводжуються руховими порушеннями, віком від 6 до 18 років у закладі, що розташований на Чорноморському узбережжі. За результатами тендеру: 

 

Детальніше...

Законодавство

  Колегія департаменту 

 

 

Статистична інформація