Статті

Новини

Погашення заборгованості із заробітної плати

30 серпня 2019 року під головуванням директора департаменту праці та соціального захисту населення Миколаївської міської ради, заступника голови комісії Василенка Сергія Михайловича, відбулося засідання міської тимчасової комісії з питань погашення заборгованості із заробітної плати (грошового забезпечення), пенсій, стипендій та інших соціальних виплат. 

Детальніше...

Комфорт та безпека для літніх людей

Завершується проект «Створення безпечної зони для людей, які постраждали від нацизму та інших категорій людей старечого віку», що виконувався в Івано-Франківську, Миколаєві, Сумах,Черкасах в рамках програми «Місце зустрічі-діалог» за підтримки Німецького Федерального Фонду EVZ «Пам'ять.Відповідальність.Майбутнє». Особлива увага проектної діяльності направлена на групи маломобільних та немобільних осіб літнього віку. Відвідування вдома учасників цільової групи проекту з метою подолання соціальної ізольованості, що дають можливість,

Детальніше...

До уваги постраждалих учасників Революції Гідності

До уваги постраждалих учасників Революції Гідності, учасників антитерористичної операції та осіб, які здійснювали заходи із забезпечення національної безпеки і оборони, відсічі і стримування збройної агресії Російської Федерації у Донецькій та Луганській областях. На виконання п.п.8,10 постанови Кабінету Міністрів України від 27.12.2017р. № 1057 «Про затвердження Порядку проведення психологічної реабілітації постраждалих учасників Революції Гідності, учасників антитерористичної операції та осіб, які здійснювали заходи із забезпечення національної безпеки і оборони, відсічі і стримування збройної агресії Російської Федерації у Донецькій та Луганській областях” прийнято рішення про включення Дочірнього підприємства „Клінічний санаторій ім. Горького”

Детальніше...

Реабілітаційний центр «Скіфос» м. Скадовськ.

28 серпня 2019 року представниками департаменту праці та соціального захисту населення Миколаївської міської ради направлено на реабілітацію 22 дитини з інвалідністю у супроводі батьків до Міжнародного дитячого реабілітаційного центру «Скіфос» м. Скадовськ. Це крайнє відправлення дітей з інвалідністю, хворих на церебральний параліч, з курсом реабілітації з супроводом яку організовував департамент праці та соціального захисту населення Миколаївської міської ради.

Детальніше...

Моя Україна вільна та незалежна

        З нагоди 28-ї річниці незалежності України у відділенні денного перебування Корабельного району міського територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) департаменту праці та соціального захисту населення Миколаївської міської ради відбулась лекція на тему «Моя Україна вільна та незалежна», 

Детальніше...

Законодавство

  Колегія департаменту 

 

 

Статистична інформація