Статті

Новини

До уваги громадян пільгової категорії та отримувачів субсидій

Порядком надання пільг на оплату житлово-комунальних послуг, придбання твердого палива і скрапленого газу у грошовій формі, затвердженим постановою Кабінету Міністрів України від 17.04.2019 № 373 (із змінами)

 

 

Детальніше...

Всеукраїнська акція «16 днів проти насильства»

Щорічно в Україні з 25 листопада до 10 грудня включно проводиться Всеукраїнська акція «16 днів проти насильства». Мета акції – привернення уваги суспільства до проблем подолання насильства у сім’ї, жорстокого поводження з дітьми, протидії торгівлі людьми та захисту прав жінок.

  

Детальніше...

Уряд спрощує механізми надання послуг ВПО за допомогою мобільного застосунку Дія

  Питання забезпечення прав внутрішньо переміщених осіб, удосконалення механізмів надання послуг знаходяться на постійному контролю Уряду.

  Прийнято постанову Кабінету Міністрів України «Про внесення змін до Порядку оформлення і видачі довідки про взяття на облік внутрішньо переміщеної особи» за допомогою мобільного застосунку Дія. 

Детальніше...

Шана та вдячність ветерану

100 років — надзвичайно унікальна дата в наші дні, бо життя - як мить, і ціла вічність! 100 років - це вік, який дарується не кожному. Андрєєв Микола Олександрович гідно прожив свій вік, був свідком і учасником багатьох історичних подій, що повністю змінювали  звичний уклад життя, але він завжди був сильною людиною.

 Микола Олександрович народився 25 листопада 1920р. в Білорусії. В 1939 році був призваний на строкову службу, а коли повернувся  додому, але його там вже ніхто не чекав…

 

 

Детальніше...

Уряд відновив виплату допомоги на дітей ФОПам

25 листопада 2020 року на засіданні Уряду прійняте рішення відновити виплату допомоги на дітей фізичним особам ‒ підприємцям, які обрали спрощену систему оподаткування і належать до першої та другої групи платників єдиного податку, на період з 1 листопада по 31 грудня 2020 року.

Детальніше...

Законодавство

  Колегія департаменту 

 

 

Статистична інформація