4 3 21 2 1 8 11 17 33

4

3

21

2

1

8

11

17

33

Шановні мешканці міста Миколаєва!

Усім бажаючим евакуюватися з міста через кордон, надаємо форму анкетування, яку необхідно заповнити за посиланням:

Чергове засідання робочої групи з питань координації дій щодо запобігання та протидії домашньому насильству та насильству за ознакою статі

 20 жовтня  2021 року в Миколаївській міській раді  під головуванням заступника міського голови Анатолія Петрова відбулося чергове засідання робочої групи  з питань координації дій щодо запобігання та протидії домашньому насильству та насильству за ознакою статі. 

  Під час засідання було заслухано звіт адміністрації Корабельного району Миколаївської міської ради про стан роботи стосовно запобігання та протидії домашньому насильству за ознакою статі за 9 місяців 2021 року.

 Також, присутні були ознайомлені із актуальними аспектами розгляду судами справ про адміністративні правопорушення та кримінальні впровадження щодо вчинення домашнього насильства та практикою розгляду таких справ Апеляційними судами та Верховним Судом України. У ході обговорення даної теми представниками поліції було порушено питання принципів системності вчинення домашнього насильства по притягненню  кривдників  до відповідальності за скоєні правопорушення за Кримінальним кодексом України.

  З метою підвищення ефективного реагування на факти насильства між суб’єктами взаємодії та захисту постраждалих осіб, на засіданні робочої групи надано протокольне доручення щодо внесення актуальної інформації до карток перенаправлення для постраждалих осіб та фахівців. 

 За підсумками засідання робочої групи були висловлені пропозиції стосовно подальшої реалізації спільних заходів, спрямованих на запобігання та протидію домашньому насильству та насильству за ознакою статі. 

 

Шановні друзі!

 

Сіючи добро, ми зберемо гарний врожай щастя, любові й добробуту.

Треба щодня, щогодини, щохвилини творити людям добро. І вони його не забудуть. Поспішайте творити добро, бо життя таке коротке і пролетить як мить!

З повагою до Вас
директор департаменту
Василенко Сергій Михайлович

                                                                                                                                                                    12.04.24 8

Інформація громадським організаціям

Публічна інформація

Надання житлових субсидій

Управління праці, надання соціальних послуг та сімейної політики інформує

Надання державних допомог. Інформація для громадян, вимушених покинути свої оселі

Соціальний захист осіб з інвалідністю

Соціальне обслуговування мешканців Миколаєва

Літній відпочинок учасників АТО/ООС

Реабілітація дітей з інвалідністю

Телефонні гарячі лінії

Транспортні соціальні послуги

Законодавство

  Колегія департаменту 

 

 

Статистична інформація