Статті

Старші – віком, але серцем – молоді!

У Миколаєві проведена третя спартакіада серед ветеранів, що була приурочена до 30-ї річниці незалежності України та пройшла під девізом «Спорт – це позитив життя». За традицією змагалися чотири команди, до складу яких увійшли підопічні районних відділень міського територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) департаменту праці та соціального захисту населення Миколаївської міської ради.

Майже сто містян, від самих «молодших» віком від 60 років до найстарших, яким вже виповнилося 79 років, змагалися за першість у таких дисциплінах, як естафета, стрільба в електронному тирі, бадмінтон, шахи, шашки, дартс, настільний теніс. Емоційна та завзята боротьба велась на спортивних майданчиках міста декілька днів. 

За загальними результатами перемогу здобула команда Заводського району “Форсаж”, на другому місці - “Нестримні” (Інгульський район), третє місце - у команди “Дружба” (Центральний район). “Екіпаж” Корабельного району цьогоріч посів четверту сходинку. 

Всіх учасників змагань на офіційній церемонії закриття спартакіади привітав міський голова Олександр Сєнкевич. Командам переможців вручені нагороди. Спорт об’єднує, спонукає до нових перемог. Наші ветерани – позитивні, оптимістичні, активні! Дякуємо їм! Так тримати! 

 

 

 

 

 

 

Законодавство

  Колегія департаменту 

 

 

Статистична інформація