4 3 21 2 1 8 11 17 33

4

3

21

2

1

8

11

17

33

Шановні мешканці міста Миколаєва!

Усім бажаючим евакуюватися з міста через кордон, надаємо форму анкетування, яку необхідно заповнити за посиланням:

НОВИНИ

25 лютого 2021 року під головуванням заступника голови комісії, директора департаменту праці та соціального захисту населення Миколаївської міської ради Сергія Василенко відбулося засідання міської тимчасової комісії з питань погашення заборгованості із заробітної плати (грошового забезпечення), пенсій, стипендій та інших соціальних виплат.

Директор департаменту проінформував членів комісії, що станом на 01.02.2021 на 10 економічно-активних підприємствах міста Миколаєва заборгованість із виплати заробітної плати  склала 34 млн. 521,1 тис. грн. В порівнянні  з даними на 01.01.2021 (26 млн. 776,2 тис.грн.) загальна сума заборгованості із виплати заробітної плати збільшилась на 7 млн. 744,9 тис. грн.  (28,9 %).

         Станом на 01.02.2021 виникло два нових підприємства: ТОВ УК «Південь М» з сумою боргу 498,4 тис.грн.  та ПАТ «Українські страви» - 65,3 тис.грн.

         В зв’язку з нововведеннями в статзвітності у 2021 році, з’явився новий звіт - № 3-борг (місячна) та суттєво збільшилась сума заборгованості на ДП «Миколаївський облавтодор», яка склала 16 млн. 217,0 тис.грн. (на 01.01.2021 було 2491,3 тис.грн.)

         Про ситуацію з виплати заробітної плати на житлово - комунальному підприємстві Миколаївської міської ради «Південь» та перспективи погашення існуючого боргу доповів  Павло Конєв – член комісії, начальник відділу по роботі з комунальними підприємствами, установами та організаціями управління комунального майна Миколаївської міської ради.

         На засіданні міської тимчасової комісії з питань погашення заборгованості із заробітної плати (грошового забезпечення), пенсій, стипендій та інших соціальних виплат було заслухано представників підприємств-боржників із виплати заробітної плати: ПАТ «Українські страви», Державне Південне виробничо-технічне підприємство, ДП «Миколаївський облавтодор» ВАТ «Державна акціонерна компанія «Автомобільні дороги України».  Вони доповіли про причини існування заборгованості із виплати заробітної плати та про перспективи її погашення.

         Керівникам підприємств надано рекомендації стосовно шляхів виведення своїх підприємств із кризи та недопущення її зростання у 2021 році.

         Про стан заборгованості зі сплати Єдиного соціального внеску підприємствами, установами та організаціями міста Миколаєва за станом на 01.02.2021 року доповіла Лариса Сілочі – член комісії, начальник Центрального відділу податків і зборів з фізичних осіб та проведення перевірок податкового адміністрування фізичних осіб Головного управління Державно податкової служби у Миколаївській області.   

         Продовжила засідання  Ауріка Федорова – член комісії, заступник начальника управління - начальник відділу забезпечення наповнення бюджету фінансово – економічного управління Головного управління Пенсійного фонду України в Миколаївській області, яка доповіла про стан заборгованості з відрахування пенсій, призначених на пільгових умовах за станом на 01.02.2021 на підприємствах міста.

 

     Питання змін у порядку формування та оприлюднення статистичної інформації щодо стану виплати заробітної плати на підприємствах міста висвітлила  Наталя Цуркан – член комісії, заступник начальника управління - начальник відділу аналізу даних демографічної та соціальної статистики управління аналізу даних статистичних спостережень Головного управління статистики у Миколаївській області.

         За результатами роботи комісії надано відповідні протокольні доручення.

 

Шановні друзі!

 

Сіючи добро, ми зберемо гарний врожай щастя, любові й добробуту.

Треба щодня, щогодини, щохвилини творити людям добро. І вони його не забудуть. Поспішайте творити добро, бо життя таке коротке і пролетить як мить!

З повагою до Вас
директор департаменту
Василенко Сергій Михайлович

Інформація громадським організаціям

Публічна інформація

Надання житлових субсидій

Управління праці, надання соціальних послуг та сімейної політики інформує

Надання державних допомог. Інформація для громадян, вимушених покинути свої оселі

Соціальний захист осіб з інвалідністю

Соціальне обслуговування мешканців Миколаєва

Літній відпочинок учасників АТО/ООС

Реабілітація дітей з інвалідністю

Телефонні гарячі лінії

Транспортні соціальні послуги

Законодавство

  Колегія департаменту 

 

 

Статистична інформація