Статті

Засідання колегії департаменту праці та соціального захисту населення Миколаївської міської ради «Про виконання бюджету департаментом праці та соціального захисту населення Миколаївської міської ради та його підвідомчими установами за 2020 рік»

24. 02.2020 відбулось засідання колегії департаменту праці та соціального захисту населення Миколаївської міської ради «Про виконання бюджету департаментом праці та соціального захисту населення  Миколаївської міської ради та його підвідомчими установами за  2020 рік»

На колегії були присутня голова комісії з  питань охорони здоров’я, соціального захисту населення, освіти, культури, туризму, молоді та спорту -Ганна Норд, директор департаменту праці та соціального захисту населення ММР Сергій Василенко, керівники департаменту та підвідомчих установ.

Сергій Василенко доповів  про виконання бюджету департаментом праці та соціального захисту населення  Миколаївської міської ради та його підвідомчими установами за  2020 рік та визначив пріоритети розвитку у 2021 році Надав доручення кожному керівнику щодо удосконалення діяльності в умовах сьогодення.

Заслухавши та обговоривши доповіді керівного складу департаменту праці та соціального захисту населення Миколаївської міської ради та керівників підвідомчих установ  про підсумки діяльності  за 2020 року, на підставі пропозицій, висловлених під час проведення засідання, колегія визначила показники роботи департаменту, його структурних та підвідомчих установ  - позитивно. Посадовими особами вживаються необхідні заходи для виконання завдань та функцій покладених на департамент.

Ганна Норд підводячи підсумки колегії відмітила позитивні показники в роботі департаменту, визначив основні пріоритети в роботі департаменту та наголосила на необхідності внесення пропозицій для формуванню бюджету міста на 2021 р. з урахуванням нового в законодавстві. 

По завершенню колегії були визначені пріоритетні напрямки роботи департаменту праці та соціального захисту населення Миколаївської міської ради на 2021 рік.

Законодавство

  Колегія департаменту 

 

 

Статистична інформація