Статті

До уваги громадян щодо отримання субсидій!

Відповідно до Положення про порядок призначення житлових субсидій, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 21 жовтня 1995 р. № 848, головним розпорядником коштів, передбачених у державному бюджеті для виплати пільг і житлових субсидій громадянам на оплату житлово-комунальних послуг, придбання твердого та рідкого пічного побутового палива і скрапленого газу у грошовій формі, та відповідальним виконавцем бюджетної програми є Мінсоцполітики.

 Розпорядниками бюджетних коштів нижчого рівня є:

структурні підрозділи з питань соціального захисту населення обласних, Київської та Севастопольської міських держадміністрацій;

структурні підрозділи з питань соціального захисту населення районних, районних у мм. Києві та Севастополі держадміністрацій, виконавчих органів міських, районних у містах (у разі їх створення) рад.

 

Структурні підрозділи з питань соціального захисту населення подають щомісяця до 25 числа регіональним органам соціального захисту населення заявки щодо потреби в коштах для виплати житлових субсидій готівкою за поточний місяць, у тому числі на придбання твердого палива і скрапленого газу.

Управліннями соціальних виплат і компенсацій департаменту праці та соціального захисту населення надані заявки щодо потреби в бюджетних коштах.

Виплата нарахованих субсидій здійснюється по мірі надходження коштів з державного бюджету.

 

Законодавство

  Колегія департаменту 

 

 

Статистична інформація