4 3 21 2 1 8 11 17 33

4

3

21

2

1

8

11

17

33

Шановні мешканці міста Миколаєва!

Усім бажаючим евакуюватися з міста через кордон, надаємо форму анкетування, яку необхідно заповнити за посиланням:

Ми разом робимо добрі справи

Сьогодні завершився щорічний благодійний ярмарок у Центрі "Цвєтік-Сєміцвєтік". Нагадаємо, що у зв'язку дотриманням карантиних норм, ярмарок було організовано у форматі он-лайн у рамках щорічної благодійної акції «Добро у твоїх руках». Метою акції є залучення громадськості до вирішення проблем дітей з інвалідністю шляхом надходжень коштів для покращення матеріально-технічної бази Центру. Створені комісії, у складі В.Антоненко(заст. директора), Г.Аджубей(зав. господарства), Т.Доценко(асистент вчителя реабілітолога ),В.Компанієць(бухгалтер Центру), Т. Кушніренко(мати вихованки Центру) та до складу комісії на Новобудівній додатково - В.Крупникова (мати вихованки) та К.Загорулько (завідувач відділення соц.реабілітації), Сайдалімова Н.(вчитель-логопед) І сьогодні , згідно затвердженого плану, відкрили скриньки по збору коштів. Складений акт. Підсумки оголошені. У скриньки на Пограничній , 13 зібрано кошти у розмірі 3480 грн, а зі скриньки на Новобудівній 1/1- зібрано 257 грн. На благодійний рахунок у рамках акції надійшло 10 000 грн та 4 000 грн на часткову оплату кондиціонеру Адміністрація, колектив, вихованці Центру висловлюють вдячність усім небайдужим за віру в добру справу, чуйність, підтримку дітей, що потребують Вашої допомоги. А саме організатору- Олександру Сичову (Alexsandr Sychov) ; Сергію Василенко(Сергей Василенко) , благодійникам - директору ТОВ « Светолюкс» Добрушкіну Михайлу( Михаил Добрушкин),депутатам Миколаївської міської ради Мєдвєдєву Олександру Елльєвичу(Александр Медведев)та Афанасьєву Олегу Васильовичу, Юрію Степанцю ;депутату Миколаївської обласної ради Шульгачу Сергію Володимировичу; Флоренко Максиму Миколайовичу (Макс Флоренко) ; ФОП Точилкін, батькам та дітям нашого центру та всьому дружньому колективу! Ми разом робимо добрі справи

 

  

 

 

 

 

Підготовка до Новорічних свят у Центрі йде в самому розпалі. Вже прикрашаються групи та інші приміщення , вбираються ялинки.
        У МЦКРДІ в ці  дні проходить  виставка новорічних  поробок «Новорічна майстерня»( для ялинки у дворі та у залі) , на якій у  зимовій красі  представлено розмаїття  новорічних прикрас та композицій.

Шановні друзі!

 

Сіючи добро, ми зберемо гарний врожай щастя, любові й добробуту.

Треба щодня, щогодини, щохвилини творити людям добро. І вони його не забудуть. Поспішайте творити добро, бо життя таке коротке і пролетить як мить!

З повагою до Вас
директор департаменту
Василенко Сергій Михайлович

                                                                                                                                                                    12.04.24 8

Інформація громадським організаціям

Публічна інформація

Надання житлових субсидій

Управління праці, надання соціальних послуг та сімейної політики інформує

Надання державних допомог. Інформація для громадян, вимушених покинути свої оселі

Соціальний захист осіб з інвалідністю

Соціальне обслуговування мешканців Миколаєва

Літній відпочинок учасників АТО/ООС

Реабілітація дітей з інвалідністю

Телефонні гарячі лінії

Транспортні соціальні послуги

Законодавство

  Колегія департаменту 

 

 

Статистична інформація