Статті

Шана та вдячність ветерану

100 років — надзвичайно унікальна дата в наші дні, бо життя - як мить, і ціла вічність! 100 років - це вік, який дарується не кожному. Андрєєв Микола Олександрович гідно прожив свій вік, був свідком і учасником багатьох історичних подій, що повністю змінювали  звичний уклад життя, але він завжди був сильною людиною.

    Микола Олександрович народився 25 листопада 1920р. в Білорусії. В 1939 році був призваний на строкову службу, а коли повернувся  додому, але його там вже ніхто не чекав…Будинок згорів батьки померли. З 1941 -1945 рік чоловік пройшов фронтовими дорогами до Берліну та був тричі поранений. Разом з дружиною працював у рідній Білорусії, після переїзду до Миколаєва  влаштувався майстром годинників, де працював до пенсії.

Щирі слова вдячності за сумлінну працю, за незламність у воєнні роки та під час післявоєнної відбудови, за мудрість і силі духу висловили Миколі Олександровичу працівники відділень Корабельного району міського  територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) та голова ради ветеранів Корабельного району Мезінов В.І..

У день сторіччя ювіляру подарували квіти, подарунки та солодощі, вручили подячний лист.

 

 

 

  

 

 

 

 

Законодавство

  Колегія департаменту 

 

 

Статистична інформація