Статті

До уваги отримувачів житлових субсидій та пільг на оплату житлово-комунальних послуг!

 З 1 серпня 2020 року в Україні відкрито ринок природного газу для побутових споживачів, що надає можливість громадянам самостійно обирати постачальника газу.

         Для розрахунку розміру житлових субсидій та пільг на оплату житлово-комунальних послуг, щомісяця районні управління соціальних виплат і компенсацій департаменту праці та соціального захисту населення Миколаївської міської ради отримують від виконавців послуг відомості про забезпеченість громадян послугами та про розмір цін і тарифів на житлово-комунальні послуги і платежів за такі послуги, у тому числі постачання та розподіл природного газу.

        Громадяни, які отримують пільги або житлову субсидію в найкоротші терміни повинні повідомляти районні управління соціальних виплат і компенсацій про зміну виконавців житлово-комунальних послуг, зокрема постачальника природного газу для побутових потреб.

        Своєчасне надання громадянами інформації районним управлінням про зміну виконавця житлово-комунальних послуг забезпечить актуальний та правильний розрахунок розміру житлових субсидій або пільг на оплату житлово-комунальних послуг.

          Більш детальну інформацію Ви можете отримати у районних управліннях соціальних виплат і компенсацій:

 

- Заводський район: вул. Морехідна, 9/2,  тел. 40-94-66

- Інгульський район: вул. Миколаївська, 26/6, тел. 58-61-17

- Корабельний район: вул. Новобудівна, 1, тел. 60-08-77

- Центральний район: вул. Декабристів, 25, тел. 36-22-97

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

  

Законодавство

  Колегія департаменту 

 

 

Статистична інформація