Статті

Підсумки роботи

03 вересня 2020 року відбулося засідання колегії департаменту праці та соціального захисту населення Миколаївської міської ради «Про підсумки роботи департаменту праці та соціального захисту населення  Миколаївської міської ради та його підвідомчих установ за 8 місяців 2020 року. Пріоритетні напрямки роботи і завдання на 2021 рік» з дотримання карантинних обмежень.

На засіданні колегії були присутні перший заступник міського голови Володимир Криленко, директорка департаменту соціального захисту населення Миколаївської облдержадміністрації Оксана Єльчієва, керівництво департаменту праці та соціального захисту населення Миколаївської міської ради та його структурних підрозділів, представники громадських організацій.  

Володимир Криленко відмітив позитивні показники в роботі департаменту, визначив основні пріоритети в роботі департаменту до кінця бюджетного року та наголосив на необхідності внесення пропозицій для формуванню бюджету міста на 2021 р. з урахуванням нового в законодавстві.

Директорка департаменту соціального захисту населення Миколаївської облдержадміністрації  у своєму виступі звернула увагу на зміни у законодавстві України щодо системи надання соціальних послуг, а також зазначила, що в Україна заплановано реформування системи соціального захисту та зазначила, що  це вимога часу.

Директор департаменту праці та соціального захисту населення Миколаївської міської ради Сергій Василенко зазначив, що робота департаменту в цілому ведеться на достатньому рівні. Надав доручення кожному керівнику щодо удосконалення діяльності в умовах сьогодення.

Заслухавши та обговоривши доповіді керівного складу департаменту праці та соціального захисту населення Миколаївської міської ради та керівників підвідомчих установ  про підсумки діяльності  за 8 місяців 2020 року, на підставі пропозицій, висловлених під час проведення засідання, колегія визначила показники роботи департаменту, його структурних та підвідомчих установ  - позитивно. Посадовими особами вживаються необхідні заходи для виконання завдань та функцій покладених на департамент.

По завершенню колегії були визначені пріоритетні напрямки роботи департаменту праці та соціального захисту населення Миколаївської міської ради на 2021 рік.

 
 

 

 

 

 

  


 

  

Законодавство

  Колегія департаменту 

 

 

Статистична інформація