Статті

Дартс та шашки – друзі наші!

Сьогодні, 28 серпня пройшов третій і, нажаль, завершальний етап спартакіади "Спорт-шлях до перемоги" серед ветеранів міста. На початку змагань директор міського територіального центру Сергій Бондаренко та головний суддя Олександр Токаренко нагадали про правила та запросили учасників до спортмайданчиків, які облаштовані, згідно правил адаптивного карантину, на території терцентру Інгульського району.

Підопічні всіх відділень міського територіального центру добре знайомі з такою грою та залюбки тренуються за будь-якої можливості. Це – ми про дартс, тому змагання було дуже цікавим. Члени всіх команд отримали задоволення та позитивні емоції, але боротьба за перемогу велась завзято. У результаті переможцями стали Володимир Коновалов та Тамара Пономаренко. На другому місці Юрій Вишневський та Анастасія Шпаковська, на третьому місці Володимир Кучеренко та Людмила Деменюк.

Шашки – гра найстаріша у світі та найпоширеніша. Азами цієї гри володіють майже всі та у чемпіонаті світу беруть участь лише великі гравці. У нашому турнірі найкращими стали Валерій Мурга і Ольга Рябинська, Володимир Куприєвич і Любов Тимошенко, Олексій Котлов і Тетяна Широкова.

 

 
 

 

 

 

 

  

 

  

Законодавство

  Колегія департаменту 

 

 

Статистична інформація