Статті

Санаторій – профілакторій „Інгул” включен до переліку суб’єктів надання послуг з психологічної реабілітації

До уваги учасників антитерористичної операції та постраждалих учасників Революції Гідності !

           На виконання п.п.8,10 постанови Кабінету Міністрів України від27.12.2017р. № 1057 „Про затвердження Порядку проведення психологічної реабілітації постраждалих учасників Революції Гідності, учасників антитерористичної операції та осіб, які здійснювали заходи із забезпечення національної безпеки і оборони, відсічі і стримування збройної агресії Російської Федерації у Донецькій та Луганській областях” прийнято рішення про включення  Санаторій – профілакторій „Інгул” до переліку суб’єктів надання послуг з психологічної реабілітації учасників антитерористичної операції та  постраждалих учасників Революції Гідності (наказ директора департаменту праці та соціального захисту населення Миколаївської міської ради від28.07.2020р. № 132-ОД) .

Санаторій – профілакторій „Інгул” розташований у місті Миколаєві на березі річки Інгул в дельті злиття річок Південного Бугу та Інгулу. Паркова зона санаторію обладнана лавками для відпочинку, декоративними зеленими насадженнями дерев, кущів, квітів. М’який та рівний клімат, наявність річки сприяють ефективному відновленню життєвих сил та релаксації.

Умови надання послуг

Санаторій має багаторічний досвід надання лікувальних послуг за різними напрямками санаторно – курортного лікування, штат закладу це також  кваліфікований медичний персонал із досвідом оздоровлення різних категорій населення, в  тому числі і учасників АТО.

Санаторієм розроблені програми психологічної реабілітації, якими передбачено надання відповідних послуг згідно з індивідуальними потребами, а також методичних та інших матеріалів у сфері надання послуг із психологічної реабілітації. Послуги з психологічної реабілітації передбачають: психологічну просвіту; підбір методів психологічної реабілітації; психологічна допомога (терапія); групову терапію, психологічну корекцію та проектування майбутнього, профілактику та запобігання кризовим явищам психологічного стану людини.

Форму, вид та обсяг психологічної реабілітації обирає отримувач послуг.

Заклад забезпечує та гарантує ведення, оформлення та зберігання документації із психологічної реабілітації отримувачів послуг.

 

Бажаючі отримати курс психологічної реабілітації звертатись до районних управлінь соціальних виплат і компенсацій за адресами: 

вул. Декабристів, 25 – Центральний район

вул. Морехідна, 9 – Заводський район

вул. Миколаївська, 26 – Інгульський район

вул. Новобудівна, 1 – Корабельний район

 

До заяви додаються:

1.Копія посвідчення учасника бойових дій, або інваліда війни, або учасника війни;

2.Копія документа, що підтверджує безпосередню участь в антитерористичній операції або забезпеченні її проведення з безпосереднім  перебуванням в районах антитерористичної  операції  у період її проведення;  

3.Копія посвідчення постраждалого учасника Революції Гідності (для осіб, які мають статус постраждалого учасника Революції Гідності).

 

 

 

 

 

  

 

  

Законодавство

  Колегія департаменту 

 

 

Статистична інформація