Статті

Виїзд мультидисциплінарної команди до Великої Коренихи

Після тривалої вимушеної ізоляції під час дії карантину з приводу Covid-19 мешканці Великої Коренихи радо зустрічали представників мультидисциплінарної команди Заводського району міського територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг), до складу якої увійшли завідувач відділення соціальної допомоги вдома Бурлакова О.В., фахівець із соціальної роботи відділення денного перебування (лікар за фахом) Казаков Є.М. та психолог Мацова Н.М.

Представники команди відвідали декількох підопічних, які особливо потребували допомоги. Фахівець-психолог Наталя Михайлівна надавала  поради, як зберегти бадьорість духу та не впасти в депресію, цікавилися душевним станом підопічних. Завідувач відділення Ольга Вікторівна перевірила, як під час карантину здійснювалось соціальне обслуговування людей похилого віку у віддаленому мікрорайоні. Євген Михайлович вимірював артеріальний тиск у підопічних та надавав необхідну консультацію стосовно здорового способу життя. Тетяна Михайлівна Мельник, яка добре обізнана з побажаннями людей похилого віку, що проживають у даному мікрорайоні, розповіла про потреби людей.

Підопічні відділення соціальної допомоги вдома Заводського району висловили вдячність команді за увагу, допомогу, спілкування. 

 

 

 

 

  

Законодавство

  Колегія департаменту 

 

 

Статистична інформація