Статті

Літній відпочинок учасників АТО/ООС

 

Організація оздоровлення та відпочинку на базах відпочинку,

в санаторно – курортних закладах

учасників бойових дій та членів їх сімей

станом на 21.07.2021 року

На організацію оздоровлення та відпочинку на базах відпочинку, в санаторно – курортних закладах учасників бойових дій та членів їх сімей за рахунок коштів бюджету Миколаївської міської територіальної громади відповідно до заходів міської програми «Соціальний захист» на 2020-2022 роки передбачено 2146000 грн., орієнтовна кількість отримувачів послуг –              536 осіб.

Відпочивають учасники бойових дій та члени їх сімей по міської програмі «Соціальний захист» та обласної програмі «Турбота». 

Охоплено послугою за рахунок коштів міського бюджету 54,7 % від загальної кількості (536 осіб), по обласної програмі –  57 % від загальної кількості (421 особа).  

Учасники АТО/ООС та члени їх сімей мають право отримати літній відпочинок за рахунок коштів міського бюджету. У зв’язку з цим при Департаменті праці та  соціального захисту населення ММР була створена комісія, мета якої було визначення баз відпочинку, які відповідають  санітарно-гігієнічним та технічним нормам оздоровчих закладів. У склад комісії входили: Надія Скопенко-начальник відділу організаційної роботи, контролю та діловодства, Віктор Мойсеєв – директор КУ ММР «Міський центр внутрішньо переміщених осіб та ветеранів АТО», Олеся Ольшевська- завідуюча відділенням психологічної реабілітації та підтримки та Валерій Михайленко головний спеціаліст відділу з питань регулювання трудових відносин управління праці. Таким чином було відзначено дві бази, які відповідають нормам: база відпочинку «Надія» м. Очаків та «Вікторія» у с. Коблево, до речі  керівником  якої є Кожевина Н.Д., приймає активну участь у волонтерській діяльності для учасників АТО/ООС та ВПО. За детальною інформацією звертатися до КУ "Міський центр підтримки ВПО та ветеранів АТО" Соціальний відділ –т. 0938532727 з 02 червня 2020 року. 


 




Законодавство

  Колегія департаменту 

 

 

Статистична інформація