Статті

Ніхто не забутий! Ніщо не забуте!

До дня пам’яті та примирення і Дня перемоги над нацизмом у Другій світовій війні представники соціальних служб міста, за дорученням міського голови, разом з головою Миколаївської міської організації інвалідів війни, Збройних Сил та учасників бойових дій (АТО) Бушиною Любов’ю Миколаївною, головою Миколаївської міської організації ветеранів Ященком Віталієм Михайловичем та районними організаціями ветеранів побували у  кожного із 127 ветеранів, чия молодість була обпалена військовими грозами. Нині їх вік - далеко не юний, але пам'ять зберігає бойові будні, а на кітелях і цивільних піджаках – низка орденів і медалей.  

Адже, увага і турбота - це головне, чого потребує людина похилого віку! Звичайно, приємні привітання від міської влади, квіти, подарунки, продовольчі набори.

Шкода, що не можна в ці священні дні пройти строєм по вулицях міста, постояти біля монументів полеглим героям, сфотографуватися з онуками і правнуками біля вічного вогню. Але, як кажуть ветерани «Будемо жити!                 І зустрінемося не в вузькому колі, а з багатьма іншими миколаївцями!».

 

 

 

Законодавство

  Колегія департаменту 

 

 

Статистична інформація