Статті

Честь і слава ветеранам

Вже давно відгриміли бої Другої світової, але хіба можна забути скільки життів було кинуто в горнило війни, скільки горя принесено світу, скільки людей втратили рідних і близьких. Зв'язок часів особливо відчуваємо сьогодні ми, ті, хто живе в час, коли не припиняється агресія на сході України. Тим більше поваги викликають у молодшого покоління хоробрість, мужність, стійкість справжніх героїв, тих хто здобув перемогу в нелегкій битві з фашистами. Директор департаменту праці та соціального захисту населення Василенко Сергій Михайлович 8 травня, за дорученням міського голови, відвідав ветерана Другої світової війни Вагана Мампреловіча Мнацаканяна. Свій шлях він почав рядовим, був двічі поранений, вийшов у відставку полковником і багато років служив людям, вів і веде до сих пір активний спосіб життя! Ось і сьогодні він бажає всім тепла і світу. Сергій Василенко привітав ветерана з Днем Перемоги, вручив квіти і подарунки!

В цей же день Сергій Василенко вручив посвідчення жертви нацизму Йосипу Йосиповичу Бендеру, як колишньому в'язню концтабору, побажав йом у здоров'я, передав квіти та продуктовий набір.

Не потемніють в пам'яті народній ті роки. Дякуємо тим, хто вистояв на фронті, тим, хто кував перемогу в тилу, тим, хто пережив війну і відновлював країну. Пам'ять про загиблих і померлих після війни священна. Честь і слава ветеранам! Здоров'я Вам!

 

Законодавство

  Колегія департаменту 

 

 

Статистична інформація