Статті

Допомога в закупівлі продуктів

 

Колектив міського територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) департаменту праці та соціального захисту населення Миколаївської міської ради працює зараз в особливих умовах. Адже, крім основної роботи – надання соціальних послуг одиноким та одинокопроживаючим особам похилого віку, особам з інвалідністю, що знаходяться на обслуговуванні у районних відділеннях соціальної допомоги вдома, організації надання адресної допомоги, денного перебування, довелось розширити коло тих, кому надається допомога різного напрямку.

 

Одним з найважливіших завдань на сьогодні – це є забезпечення одиноких людей, які до цього часу були спроможні обслуговувати себе, продуктами харчування. 

 

Ця робота потребує додаткового часу, сил та уваги до людей, які є пенсіонерами і виконують постанови уряду щодо самоізоляції, не виходять на вулицю. У магазинах міста за особисті кошти таких людей соціальні працівники закупають овочі, крупи, цукор та інші продукти по їх замовленню.

Тож, нагадуємо, що за потреби отримання такої послуги, особи з інвалідністю та громадяни похилого віку мають звернутися до кол-центру міськвиконкому Миколаєва – 71-15-88, 53-35-88, (095) 003-15-88.

 

 

 

 

 

 

 

Законодавство

  Колегія департаменту 

 

 

Статистична інформація