Статті

Оголошення про проведення конкурсу з визначення  заходів спрямованих на соціальну, психологічну підтримку родин загиблих учасників АТО/ООС розроблених інститутами громадянського суспільства, для реалізації яких надається  фінансова підтримка з міського бюджету в 2020 році

Департамент праці та соціального захисту населення Миколаївської міської ради оголошує конкурс з визначення  заходів спрямованих на соціальну, психологічну підтримку родин загиблих учасників АТО/ООС,  розроблених інститутами громадянського суспільства, для реалізації яких надаватиметься  фінансова підтримка з  міського бюджету в 2020 році.

Конкурс проводиться відповідно до:

  • Постанови Кабінету Міністрів України від 12 жовтня 2011 року № 1049 «Про затвердження Порядку проведення конкурсу з визначення програм (проектів, заходів), розроблених інститутами громадянського суспільства, для виконання (реалізації) яких надається фінансова підтримка» (зі змінами ) далі – Порядок.

  • Рішення виконавчого комітету Миколаївської міської ради від 28.02.2014 № 199 «Про затвердження Положення про проведення в м. Миколаєві конкурсу з визначення проектів та заходів, розроблених інститутами громадянського суспільства, для реалізації яких надається фінансова підтримка з міського бюджету» (зі змінами).

  • Міської програми «Соціальний захист» на 2020-2022 роки, затвердженої рішенням Миколаївської міської ради від 20.12.2019 № 56/60.

Мета проведення конкурсу – підтримання належного морально–психологічного стану родин загиблих учасників АТО/ООС, поліпшення ефективності взаємодії органів місцевого самоврядування з інститутами громадянського суспільства у сфері підтримки  родин загиблих учасників АТО/ООС .

Пріоритет надається заходам спрямованим на соціальну, психологічну підтримку родин загиблих учасників АТО/ООС.

Конкурсні пропозиції можуть подаватися інститутами громадянського суспільства, зареєстрованими в установленому порядку, не пізніше ніж за один рік до оголошення конкурсу та які мають соціальну спрямованість. 

 Конкурсні пропозиції, які подаються інститутами громадянського суспільства для участі у конкурсі, мають бути складені державною мовою та містити:

- заяву про участь у конкурсі із зазначенням найменування інституту громадянського суспільства та назви заходу за підписом керівника або уповноваженої особи інституту громадянського суспільства, скріпленим його печаткою (додається);

- копію свідоцтва про реєстрацію та витяг зі статуту (положення) інституту громадянського суспільства із зазначенням його статутних завдань, скріплені його печаткою (у разі наявності);

- копію витягу державної фіскальної служби про включення інституту громадянського суспільства до Реєстру неприбуткових установ та організацій;

- опис та кошторис витрат, необхідних для реалізації заходу, за формою, що затверджена організатором конкурсу (додається);

- опис заходу, який повинен містити мету і завдання, план виконання із зазначенням строків та відповідальних виконавців на кожному етапі, очікувані результати та конкретні результативні показники реалізації заходу, інформацію про цільову аудиторію, залучені до реалізації заходу інші інститути громадянського суспільства (у разі наявності), способи інформування громадськості про хід реалізації заходу, детальний розрахунок витрат та джерела фінансування;

- у разі залучення інших інститутів громадянського суспільства до реалізації заходу- листи-підтвердження їх участі;

- у разі залучення інститутом громадянського суспільства додаткових коштів для реалізації заходу – гарантійні листи фізичних або юридичних осіб про надання таких коштів;

- інформацію про діяльність інституту громадянського суспільства, зокрема (у разі наявності) про досвід реалізації заходів за рахунок бюджетних коштів та інших джерел фінансування.

 

УВАГА! На кожному аркуші копій документів керівником інституту громадянського суспільства здійснюється відповідний запис «Згідно з оригіналом», вказується дата подання документів, ПІБ та власний підпис.

Заходи, що подаються для участі у конкурсі, мають бути проведені до 20.12.2020.

Конкурсні пропозиції подаються у друкованій формі.

Паперова версія конкурсної пропозиції має бути віддрукована на аркушах паперу форматом А4, без обмеження кількості аркушів. Конкурсна пропозиція та додатки до неї мають бути прошиті, пронумеровані та скріплені печаткою інституту громадянського суспільства (у разі наявності) та підписом керівника організації.

Місце реалізації заходу виключно територія міста Миколаєва.

У разі визнання заходу переможцем конкурсу кошторис витрат має бути доопрацьований інститутом громадянського суспільства з урахуванням діючих на момент затвердження кошторису норм та нормативів, цін та тарифів, а також з дотриманням принципу економного витрачання бюджетних коштів та максимальної ефективності їх використання.

Граничний обсяг фінансування заходу становить до   43,5  тис. грн.

Конкурсні пропозиції приймаються  з 13 березня 2020 року до 10 квітня 2020 року щоденно, крім вихідних та святкових днів, з 10.00  до 12.30 год. за адресою: м. Миколаїв, вул. Мала Морська, 19  каб. 2.

За додатковою інформацією звертатись:

за контактним телефоном (0512) 37-62-22 та на електронну скриньку:   Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.  (у темі листування вказати: «Конкурс заходів ІГС 2020»).

Конкурс буде проведено до  1 травня 2020 року.

Законодавство

  Колегія департаменту 

 

 

Статистична інформація