Статті

Святкуємо разом весняне свято

 Сьогодні у відділенні денного перебування Заводського району міського територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) департаменту праці та соціального захисту населення Миколаївської міської ради пройшли одразу два заходи, присвячені святкуванню 8 Березня.

Зранку керівництво району  вітали  соціальних робітників  та працівників Заводського району з весняним святом, а трішки пізніше відбулося вітання підопічних відділення денного перебування .

Концерт своєю креативністю  та різноманіттям  справив  незабутнє враження  на усіх присутніх. В самому заході були задіяні не тільки підопічні, а і працівники Заводського  району та волонтери. Театралізоване шоу складалося не тільки зі звичних для нас пісень та танців, але і екранізованих вистав  у вигляді живих картин, кожна з яких жила своїм життям.

Напередодні 8 Березня колектив Заводського району хоче привітати усіх жінок  з цим прекрасним весняним святом та побажати миру, щастя, здоров`я та здійснення всіх самих потаємних мрій.

 

 

                                                                           

 

 

 

  

Законодавство

  Колегія департаменту 

 

 

Статистична інформація