Статті

Підведені підсумки роботи департаменту праці та соціального захисту населення Миколаївської міської ради

Про підсумки роботи департаменту праці та соціального захисту населення Миколаївської міської ради та його підвідомчих установ у 2019 році вчора відзвітували директор департаменту Василенко С.М., його заступники та керівники підвідомчих установ.

У засіданні колегії взяла участь директор департаменту соціального захисту населення Миколаївської облдержадміністрації Єльчієва О.Р., голови громадських організацій міста.

 Про пріоритетні напрямки роботи і завдання на 2020 рік доповів директор департаменту Василенко С. М. Про діяльність структурних підрозділів доповідали: Кірлан Н.В.- заступник директора департаменту - начальник управління праці; Харитонова О.О.- заступник директора департаменту - начальник управління соціального захисту та сімейної політики; Чорна І.І.- заступник директора департаменту - начальник управління фінансів; Бондаренко С.М.- директор міського територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг); Власов В.Я.- директор міського геріатричного будинку милосердя імені Святого Миколая. До рішення комісії увійдуть також звіти Гайдукова О.Ю.- директора центру реінтеграції бездомних громадян, Мойсеєва В.М. - директора міського центру підтримки внутрішньо переміщених осіб та ветеранів АТО, Бондарь О.Ю.- директора міського центру комплексної реабілітації для дітей з інвалідністю.

В обговоренні доповідей взяли участь голови громадських організацій, які співпрацюють з департаментом праці та соціального захисту населення Миколаївської міської ради.

 

 

  


  


 

 

 

 

  

Законодавство

  Колегія департаменту 

 

 

Статистична інформація