Статті

Відбулося чергове засідання районної тимчасової комісії з питань погашення заборгованості із заробітної плати

29.01.2020  в адміністрації Інгульського  району під головуванням начальника відділу координації торгівлі та підприємницької діяльності адміністрації Інгульського  району ММР Наталії Адубецької  відбулося чергове засідання районної тимчасової комісії з питань погашення заборгованості із заробітної плати (грошового забезпечення), пенсій, стипендій та інших соціальних виплат.

В засіданні приймали участь представники (члени комісії): департаменту праці та соціального захисту населення ММР, ГУ ДПС у Миколаївській області, ГУ ПФУ в Миколаївській області, , виконавчої дирекції ФССУ в Миколаївській області, Миколаївського міського центру зайнятості.

Головний спеціаліст відділу з питань регулювання трудових відносин управління праці департаменту праці та соціального захисту населення ММР Решетнікова Інна проінформувала присутніх про стан виплати заробітної плати на підприємствах Інгульського району.

За даними моніторингових спостережень,  станом на 01.01.2020 загальна сума заборгованості із виплати заробітної плати на 8 підприємствах-боржниках району складала 16229,7 тис. грн. Зменшення відбулося за рахунок часткового погашення заборгованості на Державному Південному виробничо-технічному підприємстві – 1702,3 тис.грн. та на ОКП «Миколаївоблтеплоенерго» - 967,6 тис.грн.     

За оперативними даними, на 29.01.2020 очікувана сума заборгованості із заробітної плати склала 13559,8 тис.грн., що на 16,5 % менше ніж за станом на 01.01.2020.  Поточна заробітна плата за грудень 2019 року виплачена лише на 58,8 % від нарахованої до виплати.                                                                                                                            На засіданні було заслухано інформацію керівників підприємств-боржників щодо стану справ, проблемних питань, які виникли на підприємствах та надано пропозиції до вирішення питань по заборгованості соціальних виплат.                

За результатами роботи комісії надано відповідні протокольні доручення.

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Законодавство

  Колегія департаменту 

 

 

Статистична інформація