Статті

Інформування продовжується.Роз’яснення щодо змін з 01 січня 2020

  20 січня 2020 року о 11.00 у концертному залі НПКГ «Зоря-Машпроект»,  за адресою пров. Коберу, 17, відбулася зустріч спеціалістів управління соціальних виплат і компенсацій Інгульського району департаменту праці та соціального захисту населення Миколаївської міської ради з ветеранами та працівниками заводу НПКГ «Зоря-Машпроект».

  На зустрічі були присутні голова ради ветеранів НПКГ «Зоря-Машпроект» Волкожа Валерій Семенович, начальник управління соціальних виплат і компенсацій Інгульського району Людмила Башкатова, начальник відділу персоніфікованого обліку та фінансування пільг управління соціальних виплат і компенсацій Інгульського району Наталя Бєсєдіна, ветерани та працівники заводу у кількості 143 особи.  

       На зустрічі з ветеранами та працівниками заводу НПКГ «Зоря-Машпроект» були надані детальні роз’яснення щодо змін з 01 січня 2020 у проведенні механізму монетизації отримання пільг. Зустріч відбулася в теплій атмосфері, на якій представники заводу задавали питання, а фахівці управління надавали повні відповіді щодо отримання монетизованих пільг у готівковій та безготівковій формах.  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Законодавство

  Колегія департаменту 

 

 

Статистична інформація