Статті

До уваги отримувачів соціальних допомог !

 

 Постановою Кабінету Міністрів України від 24 грудня 2019 року № 1101 затверджено Порядок використання коштів, передбачених у державному бюджеті для виплати деяких видів допомог, компенсацій, грошового забезпечення та оплати послуг окремим категоріям населення.
    Цей Порядок визначає механізм використання коштів, передбачених у загальному фонді державного бюджету Мінсоцполітики за програмою “Виплата деяких видів допомог, компенсацій, грошового забезпечення та оплата послуг окремим категоріям населення”.

    Головним розпорядником бюджетних коштів та відповідальним виконавцем бюджетної програми є Мінсоцполітики.

    Водночас зазначаємо, що з 1 січня 2020 року втратила чинність постанова Кабінету Міністрів України від 4 березня 2002 р. № 256 “Про затвердження Порядку фінансування видатків місцевих бюджетів на здійснення заходів з виконання державних програм соціального захисту населення за рахунок субвенцій з державного бюджету”.

    Звертаємо увагу, що з 1 січня 2020 року виплата державних соціальних допомог, зокрема допомоги при народженні дитини у разі подання заяви в електронній формі з використанням кваліфікованого електронного підпису, буде здійснюватися у відповідності до Порядку використання коштів, передбачених у державному бюджеті для виплати деяких видів допомог, компенсацій, грошового забезпечення та оплати послуг окремим категоріям населення, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від            24 грудня 2019 року № 1101.


 

   

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Законодавство

  Колегія департаменту 

 

 

Статистична інформація