Статті

Авторський благодійний концерт

 З 15 листопада по 15 грудня 2019 року міський центр комплексної реабілітації для дітей з інвалідністю «Цвєтік-Сємицвєтік» організував та провів акцію милосердя «Добро у твоїх руках».

 У рамках акції 15 грудня у приміщенні Палацу культури «Корабельний» відбувся авторський благодійний концерт Заслуженого артиста України Олександра Сичова за підтримки Департаменту праці та соціального захисту населення. На концерті прозвучали його авторські пісні у сольному виконанні та у виконанні творчих колективів міста Миколаєва.

 Ця благодійна ініціатива має за мету: звернути увагу кожного до проблем дітей, які мають інвалідність, зібрати кошти для придбання спеціального обладнання та дидактичного матеріалу, підвищити соціальний статус сімей, які виховують дітей з інвалідністю, ознайомити із креативністю дітей завдяки виставці-ярмарку, їх колективними та індивідуальними творчими роботами, розкрити творчий потенціал дітей з інвалідністю.           Ідея заходу – концепт рівних можливостей людей з інвалідністю, всебічний розвиток особистості дитини за умови її самореалізації.

 Перед концертом була відкрита виставка творчих робіт дітей з інвалідністю міського центру комплексної реабілітації для дітей з інвалідністю «Цвєтік-Сєміцвєтік»; продаж авторських поетичних збірок миколаївської поетеси Ганни Король, а також ярмарок солодощів Миколаївського професійного промислового ліцею і ТОВ «Лакомка» та кондитерських виробів від ФОП Михальченко; майстер-клас із виготовлення новорічних гірлянд у виконанні гуртка ЗОШ № 1 імені Олега Ольжича, дякуємо Олені та Андрію Луценко ТО «Козацька майстерня», магазину подарунків і квітів «Ромашка».

На святі був присутній Миколаївський міський голова Олександр Сєнкєвич, який відмітив злагоджену роботу Центру із міською громадою та наголосив на перспективі розвитку, а саме відкриття відділення денного перебування.

Із привітальним словом виступив директор департаменту праці та соціального захисту населення Миколаївської міської ради Сергій Василенко, який подякував засновникам благодійної акції Ганні Діліній та Олександру Сичову і привітав нового директора із завершенням благодійної акції Ольгу Бондар та побажав дітям здійснення щасливих мрій.  

Окремо щиру подяку висловлюємо нашим постійним друзям, волонтерам Центру, організаторам концерту, серед яких Заслужений артист України Олександр Сичов, благодійник Центру Олександр Мєдвєдєв, керівник громадської організації «Миколаївське міське громадське об’єднання «Миколаїв –  єдина родина» Владислав Чайка; депутат Миколаївської міської ради В’ячеслав Карцев; ФОП Михальченко Микола Михальченко, помічник народного депутата Олександра Гайду Олександр Розумний, керівник Миколаївської обласної організації осіб з інвалідністю Ольга Степаненко, директор Миколаївського Професійного Промислового Ліцею Галина Гуревич, директор  Палацу культури «Корабельний» Олексій Чебану та його заступник Максим Коровай, директор Миколаївської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №1 імені Олега Ольжича Володимир Заяць, дякуємо волонтерам Миколаївський коледжу культури і мистецтв, благодійникам та волонтерам Центру.

 Активну участь у проведенні концерту взяли діти міського центру комплексної реабілітації для дітей з інвалідністю: викладання «цвєтіка-сєміцвєтіка»; музична композиція на фортепіано у виконанні вихованиці Центру Марії Ковалевської, пісня «Святий Миколай – добру навчай» у виконанні вихованців Центру і Назарія Сичова та інші.

Ми висловлюємо щиру подяку усім нашим гостям, друзям, волонтером, які приєдналися до авторського концерту Олександра Сичова у рамках акції «Добро у твоїх руках» Центру. Вдячні усім діточкам, які завітали зі своїми батьками та повірили у диво Святого Миколая! Тож хай здійснюються дитячі мрії! 

 

    

   

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Законодавство

  Колегія департаменту 

 

 

Статистична інформація