Статті

Зустріч з нагоди Дня вшанування учасників ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС.

 05 грудня 2019 року  управлінням соціальних виплат і компенсацій Інгульського району була проведена зустріч з нагоди Дня вшанування учасників ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС.

      На зустрічі були присутні голова  Миколаївської обласної організації Всеукраїнської громадської організації інвалідів «Союз Чорнобиль України» Симонян Р.Х., чорнобильці Інгульського району, заступник головного лікаря з лікувальної роботи центру ПММСД № 2 Юрченко Н.К., в.о. начальника управління соціальних виплат  і компенсацій Інгульського району - начальник відділу по роботі з особами з інвалідністю Мілевська О.П., начальник відділу персоніфікованого обліку та фінансування пільг Бєсєдіна Н.А., головний спеціаліст з чорнобильських питань Руденко Л.А. та інші.

     На зборах спеціалістами управління були наданні детальні роз`яснення з питання проведення механізму монетизації  пільг у 2019 році, обговорювались питання  проходження санаторно-курортного лікування, забезпечення безоплатними ліками, обмін посвідчень громадянам, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи, розмір грошової допомоги до Дня пам`яті за рахунок міського та обласного бюджетів, про необхідність змін розмірів виплати компенсації на продукти харчування та оздоровлення і були надані роз`яснення щодо порядку проходження медичних обстежень у лікувальних закладах  профільних спеціалістів (отоларинголог, кардіолог, хірург та інші).  

 

  

   

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Законодавство

  Колегія департаменту 

 

 

Статистична інформація