Статті

Ще раз про пільги (новий порядок)

У місті продовжується інформаційна компанія серед населення щодо нового порядку виплати пільг. Заступник міського голови Юрій Степанець в інтерв’ю, наданому міським телеканалом, зауважив, що питання надання пільг знаходиться на контролі у міської влади. Зважаючи на те, що зміна порядку надання пільг на житлово-комунальні послуги стосуються великої кількості громадян, вирішено ще раз довести до миколаївців цю інформацію. 

Тож, про зміни у виплаті пільг на житлово-комунальні послуги, які почали діяти з 1 жовтня 2019 року, йшла мова під час «круглого столу», що відбувся вчора. До великого залу Палацу творчості учнів м.Миколаєва були запрошені представники громадських організацій, які об’єднують ветеранів війни, людей з інвалідністю, учасників ліквідації аварії на ЧАЕС, воїнів-інтернаціоналістів, учасників АТО. Ці категорії громадян мають пільги  на оплату житлово-комунальних послуг. З жовтня поточного року змінено порядок виплати цих пільг. Саме на це було наголошено у відповідях, які надавали начальники районних управлінь соціальних виплат і компенсацій.

У залі було чимало керівників та бухгалтерів ОСББ, які ще недосконало розібралися з механізмом нарахування та виплати пільг мешканцям, що проживають в таких будинках. Заступник директора департаменту Олена Харитонова звернула увагу присутніх на те, що у квитанціях ГІРЦу, що щомісяця надсилаються миколаївцям, є роз’яснення щодо цього питання.

Обговорення тривало майже три години, роз’яснення надані на кожне питання. Роз’яснення стосовно особистих питань продовжують надавати спеціалісти районних управлінь соціальних виплат і компенсацій за місцем проживання громадян.  

   

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Законодавство

  Колегія департаменту 

 

 

Статистична інформація