Статті

Корисна зустріч (підвищення рівня інформованості)

   

  Для підопічних відділення денного перебування Корабельного району міського територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) департаменту праці та соціального захисту населення Миколаївської міської ради 19.11.2019 року був проведений правовий захід за участю начальника відділу персоніфікованого обліку та фінансування пільг УСВіК Корабельного району Петрак І.О., керівника «Центру правової підтримки та врегулювання конфліктів» - Добридник Т.В. та адвокатів центру - Довгалюк Л.Б., Березюк А.С., заступника  керуючого  ТВБВ   №10014/060 «Ощадбанку» -  Тищук Т.В.

Були розглянуті наступні питання:

  • шляхи фінансування;

  • шляхи монетизації;

  • робота з карткою клієнта банку;

  • тарифи та пільги комунальних послуг населення;

  • захист громадян від шахраїв.

         Основною метою зустрічі правознавчих було підвищення рівня інформованості  з цих питань.  Присутні мали змогу  отримати відповіді  на свої запитання. Такі зустрічі будуть проводитися і в подальшому.

         Відділення Корабельного району  міського територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) дякує всім фахівцям за проведену інформаційно-роз’яснювальну роботу та запрошує до відділення денного перебування  пенсіонерів району за адресою:

пр. Богоявленський, 301/2, тел. 64-50-61.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Законодавство

  Колегія департаменту 

 

 

Статистична інформація