Статті

Єдина родина

   На передодні Дня захисника України в актовій залі міського територіального центру соціального обслуговування ( надання соціальних послуг) департаменту праці та соціального захисту населення Миколаївської міської ради зібрались  жінки, сини яких  віддали своє життя за рідну країну.

Ці жінки об'єдналися в співтовариство матерів воїнів, загиблих в ході проведення антитерористичної операції. Їх об'єднало горе, але вони сильні духом, їх рані не затягуються, але вони пам'ятають слова своїх дітей «хто, якщо не я?»

На зустрічі з директором департаменту праці та соціального захисту населення Миколаївської міської ради Сергієм Василенко були сльози спогадів. А ще згадували історії про веселі випадки, про життєвий шлях кожного, говорили про те, як сини відразу стали дорослими. Їх шлях на передову - різний, різні біографії і захоплення, але все це тепер - історія. Історія їх сімей, історія країни.

Друзі-побратими дітей стали друзями цих жінок. Матері живуть одночасно минулим і майбутнім, допомагають іншим людям і виховують онуків, саме це дає їм силу пережити смертельну розлуку.

Під час зустрічі директор департаменту Сергій Василенко, директор Центру підтримки внутрішньо переміщених осіб і ветеранів АТО Віктор Мойсеєв, помічник голови облдержадміністрації - Вікторія Матвієнко відповідали на питання, розповідали про плановане в цьому році відкриття  такого Центру, де зможуть надати допомогу і підтримку ветеранам антитерористичної операції  таі членам їх сімей.

 

      

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Законодавство

  Колегія департаменту 

 

 

Статистична інформація