Статті

Зустріч з міським головою

   

Започатковані три роки тому зустрічі міського голови з громадянами вже стали традиційними. У цьому році перша зустріч була проведена            30 вересня на Сухому Фонтані. Заплановано 20 таких заходів. Згідно графіку чергова бесіда була проведена у парку «Ліски».

О шостій годині вечора площа біля колишнього кінотеатру «Іскра» була заповнена мешканцями мікрорайону. Активні громадяни старшого віку прийшли завчасно, підтягнулися люди, які йшли з роботи, не пройшли повз матусі з колясками, тож всі чекали на виступ мера та готові були задавати питання.

Міський голова Олександр Сєнкевич розказав що було зроблено за минулий рік, які роботи нині тривають, які плани на майбутнє.

Мер Миколаєва зокрема розповів про розвиток медицини, сфери пасажирських перевезень, модернізації каналізаційних та водопровідних мереж.

У ході жвавої бесіди мешканці мікрорайону цікавились питаннями подальшого розвитку міста, у тому числі щодо наведення ладу у парках та скверах, асфальтування доріг, створення майданчиків для вигулу собак, ремонту ліфтів. Після закінчення зустрічі у форматі «питання – відповіді», міський голова та представники адміністрації Заводського району, медичні працівники та представники департаменту праці та соціального захисту населення Миколаївської міської ради спілкувалися з громадянами для відповідей на особисті питання.

Зустрічі «Сєнкевич#поруч» будуть продовжуватися у районах міста до 24 жовтня.  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Законодавство

  Колегія департаменту 

 

 

Статистична інформація