Статті

У департаменті праці та соціального захисту населення

   

Зі вступним словом засідання відкрив директор департаменту праці та соціального захисту населення Миколаївської міської ради Сергій Василенко. Він окреслив найбільш важливі напрямки діяльності міської влади щодо різноманітних верств населення та запросив до обговорення присутніх у залі, серед яких були керівники структурних підрозділів, представники десяти громадських організацій міста. 

Проект міської програми «Соціальний захист» на 2020-2022 роки презентувала заступник директора департаменту – начальник управління фінансів департаменту праці та соціального захисту населення Миколаївської міської ради Ірина Чорна На слайдах були наведені цифри, що характеризують хід виконання діючої програми. Слід зазначити, що присутні мали змогу ознайомитись з проектом на сайті департаменту праці та соціального захисту населення. Тож, при складані проекту були вже взяті до уваги деякі пропозиції.  

Співдоповідач - заступник директора департаменту-начальник управління соціального захисту та сімейної політики департаменту праці та соціального захисту населення Миколаївської міської ради Олена Харитонова проаналізувала виконання окремих пунктів програми в тому числі тих, що стосуються соціального захисту учасників АТО/ООС, дітей з інвалідністю.

В подальшому обговоренні проекту програми «Соціальний захист» на 2020-2022 роки та підбитті підсумків, надання пропозицій взяли участь представники громадських організацій соціального спрямування, що опікуються дітьми з інвалідністю, воїнами - інтернаціоналістами, учасниками АТО/ООС, ліквідаторами аварії на ЧАЕС.

Через тиждень робоча група, до складу якої увійшли як представники департаменту так і громадськості, повинні представити остаточний варіант проекту міської програми «Соціальний захист» на 2020-2022 роки.

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Законодавство

  Колегія департаменту 

 

 

Статистична інформація