Статті

Разом працюємо - разом відпочиваємо

      У сонячний суботній ранок біля воріт спортивно-оздоровчого табору «Моряна» в с.Рибаківка висадився «десант». Одинадцять команд представляли всі структурні підрозділи департаменту праці та соціального захисту населення Миколаївської міської ради. Організатори (директор департаменту С.Василенко та профспілковий комітет) підготували положення про спартакіаду, програму і порядок нагородження. У другій міській Спартакіаді установ соціальної сфери, присвяченій професійному святу - Дню працівника соціальної сфери, розігрувалися нагороди по різним видам спорту: шашки, теніс, дартс, біг, волейбол та естафета. Офіційна мета змагань - популяризація і пропаганда здорового способу життя та встановлення спортивних, дружних взаємин доповнилася азартом і бажанням перемогти.

В ході змагань визначилися лідери, але аутсайдерів не було. Спортивний дух визначив і заключну частину - музично-танцювальну. Ласкаве сонце, тепле море, дружна атмосфера панували у колективі весь день.

Переможець в останньому виді спартакіади, а саме  зі стрільби, визначиться пізніше. Нагородження переможців спортивних змагань відбудеться під час святкування Дня працівника соціальної сфери.

 

 

 

 

Законодавство

  Колегія департаменту 

 

 

Статистична інформація