Статті

Увага, конкурс! Заявки на участь у конкурсі приймаються до 10.06.2019р.

    Громадська організація „Миколаївська обласна організація Всеукраїнської організації „Союз осіб з інвалідністю України” спільно з департаментом соціального захисту населення облдержадміністрації, управлінням культури, національностей та релігій облдержадміністрації, Центральною бібліотекою ім. М.Л. Кропивницького, Миколаївською обласною організацією Національної спілки письменників України з метою залучення людей з інвалідністю до творчості, виявлення нових талантів, сприяння процесу реабілітації, соціальної адаптації засобами мистецтва в області проводить ХІ обласний авторський конкурс художньої творчості людей з інвалідністю «Перлини Півдня».

   Головною метою конкурсу є сприяння процесу реабілітації, соціальної адаптації людей з інвалідністю засобами мистецтва, пошук нових талантів та їх підтримка.

  Конкурс проводиться за жанрами: авторські пісня, поезія, проза, художнє та декоративно – прикладне мистецтво. Учасниками конкурсу можуть бути люди з інвалідністю, вік не обмежується.

    На участь у конкурсі надається не більше 3-х творів (виконується один)

Заявки на участь у конкурсі приймаються до 10.06.2019р. за адресою: 54001, м. Миколаїв, вул. Спаська, 43, Обласна організація „ВО „СОІУ”, факс 37-67-11, тел. для довідок: 37-67-11, 37-67-03.

  Електронна адреса: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її. , а також в районних та міських організаціях осіб з інвалідністю.

 До заявки надається ксерокопія довідки МСЕК про інвалідність або пенсійного посвідчення, фото учасника та коротка біографічна довідка. Термін та місце підведення підсумків конкурсу: 5 липня 2019р., Миколаївський академічний художній російський драматичний театр, Адміральська, 25.

Законодавство

  Колегія департаменту 

 

 

Статистична інформація