Статті

Коодинаційна рада

11 грудня у приміщенні міського центру соціальної реабілітації дітей з інвалідністю під головуванням заступника міського голови, голови міської координаційної ради Володимира Криленка та секретаря Ганни Діліної, відбулося засідання міської координаційної ради з питань соціальної реабілітації дітей з інвалідністю. У порядку денному значилося чотири питання.

Директор міського центру соціальної реабілітації дітей з інвалідністю «Цвєтік-Сєміцвєтік» Ганна Діліна розповіла про роботу, досягнення та перспективи розвитку Центру та висвітлила ключові питання за допомогою мультимедійної презентації, що дала змогу присутнім наочно побачити роботу всіх працівників.

Окремо  повідомила, що у вересні поточного року було  відкрито групи соціальної реабілітації у Корабельному районі та вирішується питання з відкриття групи денного перебування дітей з інвалідністю в Центрі.

Під час засідання члени координаційної ради розглядали питання щодо оздоровлення та відпочинку дітей з інвалідністю; створення умов у загальноосвітніх школах міста для забезпечення потреб дітей з інвалідністю в інклюзивній освіті.

Член координаційної ради, інспектор відділу захисту прав дітей управління освіти Миколаївської міської ради Ліна Іскова відзначила про відмінні результати роботи Центру під керівництвом директора Ганни Діліної.

Запрошені батьки дітей з інвалідністю та доповідачі координаційної ради щиро дякували директору Центру Ганні Діліній та педагогічному колективу за турботу, піклування про їхніх дітей та нелегку щоденну працю.

Законодавство

  Колегія департаменту 

 

 

Статистична інформація