Статті

Сто років виповнилось визволителю Миколаївщини

Сьогодні до оселі одного з мешканців Миколаєва завітали гості. Декілька днів тому діти та онуки Григорія Тихоновича Заговалова відмічали день народження найстаршого члена родини. Втім, він не лише голова роду, а й один з найстарших членів міської громади. Адже, йому, як ще 9-ти громадянам Миколаєва, виповнилось 100 років. 

Григорій Тихонович – людина знана, шановна та відома. Він – ветеран війни, учасник боїв за визволення багатьох міст та селищ, визволитель Миколаївської області. Ці слова «Медаль за бой, медаль за труд, из одного металла льют!» добре характеризують бойовий та трудовий шлях ветерана війни та праці. 

Тож, зі словами вдячності звернулись до Григорія Тихоновича Заговалова заступник міського голови Юрій Степанець, голова адміністрації Заводського району Віктор Дмитрук, директор департаменту праці та соціального захисту населення Миколаївської міської ради Сергій Василенко, директор міського територіального центру Сергій Бондаренко, представники ветеранських організацій Віталій Ященко, Борис Лапков, Любов Бушина.

За традицією, столітньому ювіляру призначена щомісячна стипендія з міського бюджету, вручені вітальні листівки за підписами голови облдержадміністрації, міського голови, квіти, подарунки.

Законодавство

  Колегія департаменту 

 

 

Статистична інформація