Статті

Щира вдячність підопічних

В Україні щорічно 3 грудня відзначається Міжнародний день осіб з інвалідністю. Міжнародний день осіб з інвалідністю привертає увагу до проблем людей з особливими потребами, захисту їх гідності, прав і благополуччя, акцентує увагу суспільства на переваги, які воно отримує від участі осіб з інвалідністю у політичному, соціальному, економічному і культурному житті. Цей день є нагадуванням людству про його обов’язок виявляти турботу і милосердя до найбільш незахищеної частини суспільства – людей з обмеженими фізичними можливостями.

Зігріти таких людей увагою, підтримати добрим словом, вселити надію – цього іноді замало. І тут суттєво допомогли кошти наших благодійників. За рахунок цих коштів були сформовані продовольчі набори та вручені 106 підопічним відділення організації надання адресної допомоги Корабельного району міського територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг).

Від імені всіх підопічних та колективу відділень Корабельного району висловлюємо щирі слова вдячності:
- директору ТОВ «Золотой колос» Івановій Н.В.
- директору ДП «НАРП» Кирницькому В.П.
- директору ТОВ «Елеваторпромсервіс» Коваленко В.О.
- директору ТОВ «Ківіт-Плюс» Косому Д.М.
- директору ПП «Солві» Соловей С.А.
- директору ТОВ «НТВ» Терещенко Ю.В.
за розуміння та надану грошову і натуральну допомогу.

Нехай Ваша доброта і щедрість повернуться до Вас сторицею. Бажаємо Вам усіляких благ, здоров’я, процвітання і побільше тепла на Вашому життєвому шляху.

Законодавство

  Колегія департаменту 

 

 

Статистична інформація