Статті

Ангели звуку

Підопічні відділення денного перебування Корабельного району міського територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) департаменту праці та соціального захисту населення Миколаївської міської ради завжди з нетерпінням чекають зустрічі з колективом «АНГЕЛИ ЗВУКА». Сухановою Раїсою Фомінічною та Швець Павлом дарують людям оздоровчо-музичні сеанси гри на кришталевих чашах.

Кришталь, це природний матеріал – кремній, тому чаші виготовлені з нього, як музичні інструменти, видають оригінальні звуки та настроєні на одну частоту з природною вібрацією Землі. Такі сеанси дають можливість людині налаштуватись на гармонізацію всіх своїх систем та органів і як результат - оздоровлення та позитивні емоції.

Гра на чашах виконувалась під музику класиків. А десять хвилин слухання музики та звуків кришталевих чаш здатні гармонізувати та заспокоїти стан людини, подарувавши при цьому естетичну насолоду.

В умовах міського життя звукотерапія дає прекрасну можливість відпочити від метушні та швидкості мегаполісу.

Ми вдячні колективу «Ангели звуку» за хвилини радості.
Запрошуємо відвідувачів відділення денного перебування Корабельного району на наступну зустріч з колективом «АНГЕЛИ ЗВУКУ» 06.12.2018 року о 10-00 годині.

ЧЕКАЄМО НА ВАС.

Законодавство

  Колегія департаменту 

 

 

Статистична інформація