Статті

Відзначили Міжнародний день людей з інвалідністю.

У цей день до обласного Палацу культури з’їхалися представники всіх громадських організацій членами яких є особи з особливими потребами. 

Музикальним сюрпризом для присутніх став виступ оркестру Палацу культури, який відбувся у фойє. А на виставочних світлинах – моменти життя громадських організацій та людей, що перемагають біль та труднощі повсякденного життя, але не відчувають себе «чужими» у суспільстві. Як завжди приваблювали увагу яскраві та досконалі роботи народних митців. 

Міжнародний день людей з інвалідністю завжди є приводом для зустрічі в неофіційні обстановці представників обласної та міської влади та громадян. На сцену один за одним піднімалися заступник голови Миколаївської облдержадміністрації Євген Шевченко, заступник голови Миколаївської обласної ради Андрій Кротов, перший заступник Миколаївського міського голови Володимир Криленко, директор департаменту соціального захисту Миколаївської ОДА Оксана Єльчієва. 

«Обласна влада знає, розуміє всі ваші проблеми. Ми робили та будемо надалі робити все для того, щоб ви почувалися комфортно у сьогоднішніх умовах. На наступний рік ми закладаємо кошти для реалізації великої кількості проектів, направлених на підтримку людей з інвалідністю», — сказав Євген Шевченко.

Заступник голови Миколаївської обласної ради Андрій Кротов також підтвердив, що на наступний рік в обласному бюджеті планується збільшити видатки на підтримку осіб з інвалідністю.

Оксана Єльчієва зазначила, що подібні заходи важливі для сприяння процесу соціальної адаптації осіб з інвалідністю шляхом залучення до активного способу життя та творчості.

Володимир Криленко у спілкуванні з громадянами підтвердив, що кожного року у бюджеті м.Миколаєва передбачається фінансова підтримка громадських організацій, не буде виключенням і рік наступний.

Під час заходу подяками і грамотами були відзначені керівники обласних і міських організацій осіб з інвалідністю.

Творчі колективи подарували всім присутнім чудовий концерт. Спілкуванням, фотографуванням на згадку закінчився урочистий захід.

 

Законодавство

  Колегія департаменту 

 

 

Статистична інформація