Статті

Англійський для початківців

У відділенні денного перебування Корабельного району міського територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) департаменту праці та соціального захисту населення Миколаївської міської ради для слухачів «Університету третього віку» студенти ГО «Української Академії лідерства» Миколаївського осередку з початку нового навчального року розпочали викладати «Англійський для початківців». Заняття проходять в дружній та теплій навчальній атмосфері. Вивчення іноземної мови позитивно впливає на емоційний та психологічний стан людини, що і дає нові можливості тренувати пам’ять, спілкуватися у колі однодумців, пізнавати нове та незвичайне, йти в ногу з часом.

Хочемо побажати слухачам факультету «Англійський для початківців» бадьорості духу, терпіння, натхнення в навчанні та висловити слова щирої вдячності студентам ГО «Української Академії лідерства» Миколаївського осередку.

Запрошуємо всіх бажаючих громадян району відвідати відділення денного перебування Корабельного району. В «Університеті третього віку» ви зможете отримати нові знання та вміння, відчути себе корисним суспільству, продемонструвати свої таланти, познайомитися з новими цікавими людьми.

Законодавство

  Колегія департаменту 

 

 

Статистична інформація