Статті

Натхнення Вам і професіоналізму!

Душевні, працьовиті та відповідальні, зібрані та підтягнені - такі працівники соціальної сфери! Весь час вони перебувають у турботах, щоб не лишити літню людину наодинці з проблемами, допомогти громадянам отримати допомогу, оформити пільги. Жінки, які працюють у відділенні Центрального району міського територіального центру, саме такі! 

В цей день Подячні листи від директора міського територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) департаменту праці та соціального захисту населення Миколаївської міської ради Сергія Бондаренка отримали найкращі із найкращих працівників відділення. 

Витримка та професіоналізм, небайдужість до людських проблем, відкритість для спілкування, милосердя та душевне тепло відрізняють від інших громадян тих людей, що присвятили своє життя справі соціального захисту тих, хто його потребує. Зі сцени звучали прізвища ветеранів соціальної служби: Алла Кислицька, Ірина Леухіна, Ірина Іщенко, Тетяна Шаповалова, Надія Гладка, Наталя Федоренко, Ольга Левченко, Тетяна Бурлака, Лариса Довгань, Ніна Чорна, молодих працівників та робітників технічної служби.

Напередодні професійного свята працівників соціальної сфери їх привітав народний депутат України Олександр Жолобецький - партнер та друг колективу. Він завжди рядом з працівниками відділення, які опікуються тими, хто найбільш потребує уваги та допомоги. До речі, підопічні та відвідувачі відділення також прибули на свято з подарунками – разом з учнями музичної школи № 5 підготували для соціальних працівників концертну програму.

Законодавство

  Колегія департаменту 

 

 

Статистична інформація