Статті

Заради людей

Щедро наповненні осінніми фарбами дні ще раз нагадали нам про нещодавно відсвяткований Міжнародний день ветерана. У таку, як сьогодні сонячну погоду, у виставковому залі зібралися різні, але схожі друг на друга люди. Вони завжди були активними, небайдужими і зараз, не зважаючи на вік, продовжують на волонтерських засадах працювати на користь суспільству. Голова обласної ветеранської організації В.І. Редька представила присутнім директора департаменту соціального захисту населення облдержадміністрації О.Р. Єльчієву, директора міського територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) департаменту праці та соціального захисту населення Миколаївської міської ради С.М.Бондаренка, голову обласної ради ветеранів М.А.Поротникова. Вона нагадала, що акція «Милосердя» була започаткована багато років тому, а допомога тим, хто потребує надається регулярно. Більшість волонтерських організацій області та міста працюють разом з ветеранськими організаціями, тож не дивно, що тридцять активістів, що запрошені на зустріч, є ветеранами війни та праці, членами ветеранських організацій. 

Душевна та тепла атмосфера панувала у залі весь час. Оплесками зустрічали кожного нагородженого, брали до уваги слова вдячності за труд та активність, гаряче обговорювали наступні завдання.

«Ми живі тому, що хочемо жити, працюємо на користь оточуючих нас людей поважного віку, посміхаємося і вважаємо, що саме так будемо довго потрібні суспільству», - ось головні тези виступів всіх присутніх.

Законодавство

  Колегія департаменту 

 

 

Статистична інформація