Статті

Cтворено міський центр підтримки внутрішньо переміщених осіб та ветеранів АТО та затверджено його Положення

Департамент праці та соціального захисту населення Миколаївської міської ради повідомляє, що відповідно до рішення Миколаївської міської ради № 40/195 від 19.07.2018р. створено міський центр підтримки внутрішньо переміщених осіб та ветеранів АТО та затверджено його Положення.

Діяльність центру спрямована на підтримку та відновлення здоров’я, повернення до активного повноцінного життя у суспільстві, зміцнення/ відновлення родинних та суспільно – корисних зв’язків внутрішньо переміщених осіб, учасників бойових дій та інвалідів війни з числа учасників антитерористичної операції і членів їх сімей та членів сімей загиблих (померлих учасників АТО).

Центр розташований за адресою: пров. Кобера, 13А /8. Управлінням капітального будівництва Миколаївської міської ради оголошено процедуру закупівлі на виконання робіт по ремонту об’єкту. Після аукціону, який відбудеться 04.10.18року буде визнаний переможець для виконання даних робіт. Після проведення капітального ремонту будівлі, центр розпочне свою діяльність.

Законодавство

  Колегія департаменту 

 

 

Статистична інформація