Статті

Проводимо акцію разом

У жовтні весь світ відзначає Міжнародний день людей поважного віку, який покликаний привернути більше уваги до літніх людей . Багато заходів проводилось у місті Миколаєві, присвячених людям літнього віку.

В рамках цих заходів 3 жовтня відбулась акція на честь 10-річчя програми підтримки жертв нацизму «Місце зустрічі: діалог» німецького фонду «Пам'ять, Відповідальність і Майбутнє» (EVZ).

З цієї нагоди у парку «Юних Героїв» міста Миколаєва було встановлено лавочку з пам’ятною табличкою та висаджено алей туй, а саме колоноподібних «Смарагд». В акції приймали участь наші городяни, що постраждали від нацизму під час Другої Світової війни, члени УСВЖН, волонтери відділення Всеукраїнської благодійної організації «Турбота про літніх в Україні». Особливу подяку за участь в акції та постійну підтримку учасники акції висловили директору міського територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Бондаренку Сергію Миколайовичу. Протягом всього часу існування організації Сергій Миколайович завжди поруч з нами, плідна співпраця дає можливість своєчасно вирішувати нагальні проблеми літніх людей та всіма зусиллями надавати всебічну допомогу людям похилого віку, особливо тим, хто має складну життєву ситуацію. Наша щира подяка також директору міського притулку для людей похилого віку та інвалідів Власову Володимиру Яковичу, який допоміг у транспортуванні саджанців та необхідного матеріалу для проведення акції.

Щира подяка і низький уклін літнім волонтерам, всім, хто приймав участь в акції, хто залишається небайдужим і своїми діями , своєю участю перетворює світ навколо себе на краще.

Законодавство

  Колегія департаменту 

 

 

Статистична інформація