Статті

Святкування Дня людей поважного віку

1 жовтня в нашій державі відзначається Міжнародний день громадян похилого віку та День ветерана, що засвідчує глибоку повагу до найстарших представників громади.

Так повелося, що в складних життєвих ситуаціях ми завжди звертаємося за порадами до наших батьків, бабусь та дідусів і наставників, праця та терпіння яких стали запорукою нашого благополуччя. 

В святковій концертній програмі, яка проводилась 1 жовтня 2018р. в міському палаці творчості учнів, взяли участь підопічні відділення денного перебування Корабельного району. Так, лауреат Міжнародного фестивалю 2018 року «Рух продовжує життя» хор «Журавушка» виконав пісню «Рідня моя, моя рідня», а чоловічий квартет у складі М.Спиці, О.Козовякіна, М.Меркулова та Матвєєва В.О. виконали пісні «Смерека» та «Зорька алая». Керівник хору та квартету - Матвєєв Віталій Опанасович. Також віртуозна гра на сопілці у виконанні С.Деньковича не залишила нікого байдужим. 

Приємним доповненням до святкового настрою стала виставка творчих робіт майстринь відділення денного перебування.
Висловлюємо щиру повагу та глибоку вдячність вам, шановні наші батьки, дорогі ветерани. Зичимо кожному із вас доброго здоров’я, сімейного затишку, достатку і любові. Нехай тривалим і щасливим буде ваш життєвий шлях!

Законодавство

  Колегія департаменту 

 

 

Статистична інформація