Статті

Бібліотека – це скарбниця всіх багатств людського духу

Бібліотеки - один з інструментів нашої цивілізації, який вже багато століть доводить свою ефективність в процесах збереження, накопичення і передачі людських пізнань.

Відділення денного перебування Заводського району міського територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) департаменту праці та соціального захисту населення Миколаївської міської ради плідно співпрацює з бібліотекою – філіалом №3 ЦБС для дорослих та Миколаївської обласної наукової бібліотеки ім. Гмирьова. Бібліотекарі – є активними волонтерами – викладачами в «Університеті третього віку».

Напередодні свята підопічні відділення привітали бібліотекарів зі святом. На заході лунали теплі поздоровлення, улюблені вірші, гуморески та пісні. І яке свято без чаювання! Святкувати гарно у колі друзів!

З нагоди Всеукраїнського Дня бібліотек, ми, працівники міського територіального центру, так само поспішаємо приєднатися до привітань на адресу всіх працівників цього безцінного осередку, з віками накопиченого, нашого людського досвіду і знань.
Бажаємо Вам усіх благ, уваги ваших читачів і ваших справжніх шанувальників! Зі святом бібліотек!

Законодавство

  Колегія департаменту 

 

 

Статистична інформація