Статті

Осіннє натхнення

У відділенні денного перебування Заводського району міського територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) департаменту праці та соціального захисту населення Миколаївської міської ради відсвяткували початок навчального року в «Університеті третього віку». На святкуванні були присутні поважні гості: депутати міської ради Карцев Сергій Миколайович та Карцев В’ячеслав Миколайович, помічник депутата міської ради Кантора Сергія Анатолійовича – Чайка Тетяна Миколаївна, директор департаменту праці та соціального захисту населення Василенко Сергій Михайлович, директор міського територіального центру Бондаренко Сергій Миколайович, його перший заступник Самерханова Любов Іванівна та заступник Садова Наталія Анатоліївна, викладачі та учнівська молодь Будинку дитячої та юнацької творчості Заводського району.

Гості привітали слухачів «Університету третього віку» зі святом, для них лунали теплі побажання. Силами слухачів «Літературно – музичного» факультету та учнів Будинку творчості підготовлений концерт «Осіннє натхнення». Слухачі показали свої вміння та старання. Репетиція до осіннього свята проходила продовж літа. Артисти отримали заслужену нагороду – бурні аплодисменти .

Міський територіальний центр вдячний гостям за їх увагу, за те що вони розділили з нами святкові години. Дякуємо слухачам університету за вашу повагу та любов.

Законодавство

  Колегія департаменту 

 

 

Статистична інформація