Статті

Сила духу

 Управлінням виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України в Миколаївській області на базі   Фізкультурно-оздоровчого комплексу в мікрорайоні Намив 14 серпня 2018 року були  проведені обласні змагання серед інвалідів праці  «Сила духу».

          Шоста обласна спартакіада серед інвалідів праці «Сила духу» – це відкритий спортивний захід, що проводиться з метою підтримки  потерпілих внаслідок нещасних випадків на виробництві та професійних захворювань, у тому числі інвалідів внаслідок трудового каліцтва, цілеспрямованості у подоланні особистих фізичних меж, реабілітації засобами фізичної культури і спорту для подальшої адаптації у суспільство, залучення органів виконавчої влади та місцевого самоврядування, громадськості до проблем потерпілих на виробництві.

Регіональна спартакіада проводилася з шести видів спорту: армспорт; бомбаскет; дартс; настільний теніс; шахи; гирьовий спорт. В заході прийняли участь 70 потерпілих на виробництві.

Миколаївське міське відділення управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України у Миколаївській  області представляла команда у складі 14 учасників. В загальному заліку команда Миколаївського міського відділення зайняла перше місце, серед переможців в особистій першості стали: Плахтін Ігор (гирьовий спорт, І місце), Плахтін Віктор  (бомбаскет, чоловіки, І місце), Селіверстов Дмитро (дартс, чоловіки, І місце, армспорт , ІІІ місце), Пирожок Ігор(настільний теніс, чоловіки, ІІ місце) – працівники  ДП НВКГ «Зоря- Машпроект»,  Біла Інна (дартс, жінки, І місце), Демешко Світлана (дартс, жінки, ІІ місце, бомбаскет, жінки, ІІ місце).

Командам-переможцям у кожній категорії були вручені почесні нагороди – кубки та дипломи, а в особистому заліку учасників нагородили медалями та грамотами.

З 11 по 15 вересня 2018 року на базі спортивного комплексу «Юність» (місто Ужгород) пройдуть фінальні всеукраїнські змагання спартакіади серед інвалідів праці «Сила духу»  .

Законодавство

  Колегія департаменту 

 

 

Статистична інформація