Статті

Професія, що вимагає людяності

13 серпня 2018 року до відділення соціальної допомоги вдома Інгульського району департаменту праці та соціального захисту населення Миколаївської міської ради завітала психолог-реабілітолог Володка Наталя Анатоліївна, яка провела бесіду з соціальними робітниками.

Працюючи з людьми, більше того, часом з людьми непростої долі, складнощами характеру і світовідчуття, соціальний робітник повинен володіти певними особистими якостями, крім високого професіоналізму. По-перше, це терпіння, вміння слухати і розуміти. Бо, без цього навряд чи вийде по-справжньому надати допомогу. По-друге соціальний робітник - це чуйна людина, яка здатна на співчуття і співпереживання. Люди всі зовсім різні, і потрібно вміти знайти підхід до кожного.

Наталя Анатоліївна розповіла на прикладах, як саме треба справлятися з життєвими негараздами, щоб бути у гарному настрої та надала слушні поради стосовно роботи.

Соціальний робітник - це професія дуже складна, вимагає величезної самовіддачі. У будь-якому випадку, якщо Ви дійсно хочете допомагати людям, можливо, ця професія - саме те, що вам потрібно!

Якщо виникли питання стосовно надання Вам або Вашим близьким соціальної допомоги, звертайтесь до відділення соціальної допомоги вдома Інгульського району міського територіального центру за тел.21-01-50 або приходьте до нас за адресою ьвул.12 Поздовжня, 50-А. Ми завжди Вам раді!

Законодавство

  Колегія департаменту 

 

 

Статистична інформація