Статті

«Школа соціальних знань»

Сьогодні представники департаменту праці та соціального захисту населення Миколаївської міської ради взяли участь у заняттях «Школи соціальних знань», які проводяться департаментом соціального захисту облдержадміністрації для керівників та спеціалістів управлінь соціального захисту населення, територіальних центрів соціального обслуговування 

(надання соціальних послуг) і інших соціальних закладів. Темами сьогоденного навчання були теми: «Про надання соціальних послуг в стаціонарних установах», «Про впровадження інтегрованої системи соціальних послуг в об’єднаних територіальних громадах». 

Серед доповідачів - Самерханова Любов Іванівна – заступник директора міського територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) (м.Миколаїв), яка розповіла присутнім про проведення оцінки якості соціальних послуг. Це достатнє нове направлення роботи, у розробці якого прийняли участь і миколаївці. Слайдові та інформаційні матеріали доповідача були передані для більш детального ознайомлення представникам інших територіальних центрів області.

Також, цікавими для присутніх були виступи представників Першого Миколаївського центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги, які надали інформаційну консультацію щодо надання підопічним соціальних установ безоплатної правової допомоги та заступника начальника управління, начальника відділу організації та надання соціальних послуг Кірової Олени Борисівни, яка доповіла про візит в Україну Підкомітету ООН з попередження катувань та інших жорстоких, нелюдських або таких, що принижують гідність, видів поводження і покарань.

Законодавство

  Колегія департаменту 

 

 

Статистична інформація